Köp 2 st Recovering Night Creme och få 1 st Infinity by Forever Restoring Crème på köpet

Forevers klassiska huvårdsserie Fleur de Jouvance är på väg att fasas ut ur sortimentet. Det går fortfarande att beställa nattkrämen - Recovering Night Creme. Passa på att beställa din favorit medan den finns kvar.

TOPPERBJUDANDE:
Köp 2 st Recovering Night Creme och få 1 st I Infinity by Forever Restoring Crème (värde 642 kr) på köpet. 
Observera att det inte kommer att synas i din första orderbekräftelse att Restoring Crème medföljer utan kostnad, utan när vi mottagit din beställning om två Recovering Night Creme + frakt,  svarar vi på din orderbekräftelse att du kommer att få en Restoring Créme på köpet utan extra kostnad. 

Erbjudandet gäller tom 31 augusti, eller så långt lagret räcker.
 

Kanske blir Restoring crème din nya favorithuvårdsprodukt?


Restoring Crème är fylld med över 15 hudvårdande ämnen och ingår i Forevers anti- aging-serie Infinity by Forever. Trots alla dess ingredienser känns Restoring Crème lätt och smidig på huden och absorberas snabbt utan att kännas det minsta fet.
För vem?
Restoring crème passar alla, oavsett hudtyp.

Läs mer om Restoring Crème här
 

Kommentera gärna: